Viskvalitet login

VisKvalitet

Viskvalitet.dk – eller “De fælles Redskaber” – er Danmarks første landsdækkende værktøj, der er obligatorisk at bruge som led i at måle og udvikle …

Viskvalitet.dk – Styrelsen for It og Læring

Viskvalitet.dk. Hjemmesiden er et redskab, hvor kursister på arbejdsmarkedsuddannelserne kan vurdere deres egen deltagelse på kurser.

Evaluering og kvalitetsvurdering af AMU-kursisters egen deltagelse på kurserne, samt udvalgte efteruddannelsesudvalgs og skolers effektmåling. 

Resultater i Viskvalitet.dk

Kvik-Guide til Viskvalitet.dk

Mens Resultatoversigter er tilgængelige for alle, kræver det login (brugernavn og adgangskode) at analysere data fra Viskvalitet.dk nærmere og dybere.

Vis kvalitet – Amu Syd

Manual til Viskvalitet.dk

Ved login på Viskvalitet.dk og anvendelse af den centrale analyse under skolen og analyser under hvert hold kan man få adgang til flere analyser,.

Sammen hjælper vi mennesker sikkert på vej

Kvalitet AMU – Vis kvalitet

Læs mere om det fælles kvalitetssystem, spørgsmål og evalueringer på viskvalitet.dk, hvor alle resultater ligger. Herunder er der links til resultater fra …

VisKvalitet | EVA

Sammen hjælper vi mennesker sikkert på vej

AMU kurser | Erhvervsskole | Bilsyn | Beskæftigelsesindsats – DEKRA hjælper mennesker sikkert på vej. Skal vi hjælpe dig?

VisKvalitet | EVA

EVA har analyseret AMU’s kvalitetssikringssystem VisKvalitet med henblik på udvikling af kvalitetssikringen af AMU. Udgivelsesår: 2014.

Hvad kan AMU’s kvalitetssikringssystem, VisKvalitet, bidrage med af viden, som forskellige interessenter kan bruge i deres arbejde med at sikre kvaliteten af AMU?

Keywords: viskvalitet login