Tanja larsson instagram

Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) • Instagram …

569 Followers, 144 Following, 62 Posts – See Instagram photos and videos from Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet)

Tanja Larsson on Instagram: “Danskere med almindelige …

Tanja Larsson on Instagram: “Danskere med almindelige indkomster skal også have mulighed for at bo i vores storbyer! 🌆💰🌹 I går behandlede vi et lovforslag i folketingssalen fra Boligministeriet, der har til formål at styrke almene boligafdelingers muligheder for at bygge flere billige boliger i eksisterende almene boligområder 🏙🏠❤️Det er et virkelig vigtigt lovforslag. For boligpriserne stiger og stiger, og det betyder, at det efterhånden kun er danskere med høje indkomster og store formuer, der har mulighed for at bo i danske storbyer 👎🏻 København og andre danske storbyer må aldrig blive som London, New York og lignende storbyer i udlandet, hvor det kun er de allerrigeste, der har råd til at bo centralt. Det kan måske fungere i Storbritannien og USA, men det er ødelæggende for en velfærdsstat som Danmark 🇩🇰 Forudsætningen for vores samfundsmodel er nemlig en stærk sammenhængskraft blandt alle danskere 💪🏻I Socialdemokratiet mener vi, at det styrker sammenhængskraften, når vi bor sammen på tværs af sociale, økonomiske og etniske parametre. Og ikke adskilt fra hinanden 🌹 Derfor skal vi bekæmpe den skæve bolig- og beboersammensætning i danske storbyer. Det gør vi blandt andet ved at give kommunerne og de almene boligafdelinger bedre muligheder for at bygge flere billige boliger til danskere med almindelige indkomster 😘”

5. dec. 2020 — 71 Likes, 5 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Danskere med almindelige indkomster skal også have …

71 Likes, 5 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Danskere med almindelige indkomster skal også have mulighed for at bo i vores storbyer! 🌆💰🌹 I går behandlede vi et lovforslag i folketingssalen fra Boligministeriet, der har til formål at styrke almene boligafdelingers muligheder for at bygge flere billige boliger i eksisterende almene boligområder 🏙🏠❤️Det er et virkelig vigtigt lovforslag. For boligpriserne stiger og stiger, og det betyder, at det efterhånden kun er danskere med høje indkomster og store formuer, der har mulighed for at bo i danske storbyer 👎🏻 København og andre danske storbyer må aldrig blive som London, New York og lignende storbyer i udlandet, hvor det kun er de allerrigeste, der har råd til at bo centralt. Det kan måske fungere i Storbritannien og USA, men det er ødelæggende for en velfærdsstat som Danmark 🇩🇰 Forudsætningen for vores samfundsmodel er nemlig en stærk sammenhængskraft blandt alle danskere 💪🏻I Socialdemokratiet mener vi, at det styrker sammenhængskraften, når vi bor sammen på tværs af sociale, økonomiske og etniske parametre. Og ikke adskilt fra hinanden 🌹 Derfor skal vi bekæmpe den skæve bolig- og beboersammensætning i danske storbyer. Det gør vi blandt andet ved at give kommunerne og de almene boligafdelinger bedre muligheder for at bygge flere billige boliger til danskere med almindelige indkomster 😘”

Tanja Larsson (@tanja_fhl) • Instagram photos and videos

78 Followers, 328 Following, 39 Posts – See Instagram photos and videos from Tanja Larsson (@tanja_fhl)

Tanja Larsson (@tanjalarsson) • Instagram photos and videos

406 Followers, 383 Following, 19 Posts – See Instagram photos and videos from Tanja Larsson (@tanjalarsson)

Tanja Larsson (@tanjajag) • Instagram photos and videos

45 Followers, 54 Following, 102 Posts – See Instagram photos and videos from Tanja Larsson (@tanjajag)

Tanja Larsson (@tanjaannayvonne) • Instagram photos and …

283 Followers, 633 Following, 473 Posts – See Instagram photos and videos from Tanja Larsson (@tanjaannayvonne)

Tanja Larsson on Instagram: “Ingen vindmøller ved Skovtårnet …

Tanja Larsson on Instagram: “Ingen vindmøller ved Skovtårnet 😍🎉De bedste nyheder‼️🎉✨Erhvervsministeren meddelte i går, at der ikke skal opstilles vindmøller, som blokerer udsigten fra Skovtårnet 🗼🍾🥂Det er virkelig fantastisk. Skovtårnet er vores fyrtårn, og det tiltrækker masser af turister og skaber arbejdspladser 👷🏼📸🌳🌷Vi har brug for vækst i landdistrikterne.Med denne afgørelse vil fremtidige investorer ikke blive skræmt væk.Vindmøllerne ville have været en kæmpe stopklods for væksten i området og for mit ønske om, at vi skal have flere lokale arbejdspladser på Syd- og Østsjælland.Stor tak til ministeren for have fokus på erhvervslivet og vækstpotentialerne her i landdistrikterne 🙏🏻❤️✨”

76 Likes, 1 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Ingen vindmøller ved Skovtårnet De bedste nyheder‼️

76 Likes, 1 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Ingen vindmøller ved Skovtårnet 😍🎉De bedste nyheder‼️🎉✨Erhvervsministeren meddelte i går, at der ikke skal opstilles vindmøller, som blokerer udsigten fra Skovtårnet 🗼🍾🥂Det er virkelig fantastisk. Skovtårnet er vores fyrtårn, og det tiltrækker masser af turister og skaber arbejdspladser 👷🏼📸🌳🌷Vi har brug for vækst i landdistrikterne.Med denne afgørelse vil fremtidige investorer ikke blive skræmt væk.Vindmøllerne ville have været en kæmpe stopklods for væksten i området og for mit ønske om, at vi skal have flere lokale arbejdspladser på Syd- og Østsjælland.Stor tak til ministeren for have fokus på erhvervslivet og vækstpotentialerne her i landdistrikterne 🙏🏻❤️✨”

Hvad bruger du søndagen på? Sæt gerne et billede ind i …

Tanja Larsson on Instagram: “Hvad bruger du søndagen på? Sæt gerne et billede ind i kommentarfeltet ☀️😘Min søndag går med: at kommenterer en rapport, forberedelse af lovforslag og at blive klogere på bæredygtigt byggeri 🌳Sådan ser min hjemmearbejdsplads ud 🤓💻🫖Skrivebord: spisebordHæve- sænkebord: papkasse og flamingo kasse 💡😂👍🏻”

20 Likes, 0 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Hvad bruger du søndagen på? Sæt gerne et billede ind i kommentarfeltet …

20 Likes, 3 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Hvad bruger du søndagen på? Sæt gerne et billede ind i kommentarfeltet ☀️😘Min søndag går med: at kommenterer en rapport, forberedelse af lovforslag og at blive klogere på bæredygtigt byggeri 🌳Sådan ser min hjemmearbejdsplads ud 🤓💻🫖Skrivebord: spisebordHæve- sænkebord: papkasse og flamingo kasse 💡😂👍🏻”

Tanja Larsson on Instagram: “Årets første aftendukkert Elsker …

Tanja Larsson on Instagram: “Årets første aftendukkert 🌅🐶🥰Elsker at bo lige ved stranden ❤️💫🌊#landdistrikter #sommer #jatak”

74 Likes, 0 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Årets første aftendukkert Elsker at bo lige ved stranden …

74 Likes, 5 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Årets første aftendukkert 🌅🐶🥰Elsker at bo lige ved stranden ❤️💫🌊#landdistrikter #sommer #jatak”

Har du nogensinde set hvordan man laver kul? – Instagram

Tanja Larsson on Instagram: “Har du nogensinde set hvordan man laver kul? 🔥Det havde jeg ikke før i dag 😎En kulsvier laver kul og i dag holdt kulsviererne i Kongsted festival. Sikke en dejlig eftermiddag ☀️🥰”

69 Likes, 0 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Har du nogensinde set hvordan man laver kul? Det havde jeg ikke før …

69 Likes, 5 Comments – Tanja Larsson (@tanjalarsson_socialdemokratiet) on Instagram: “Har du nogensinde set hvordan man laver kul? 🔥Det havde jeg ikke før i dag 😎En kulsvier laver kul og i dag holdt kulsviererne i Kongsted festival. Sikke en dejlig eftermiddag ☀️🥰”

Keywords: tanja larsson instagram