Stephanie og nikolaj verdens ende instagram

Stephanie & Nicolaj (@offlinetravelling) • Instagram photos …

Stephanie & Nicolaj. Rejseentusiaster Nærværende rejseoplevser 6 kontinenter, 40 lande Næste rejse afventer til vi er blevet en familie på …

‘Først til verdens ende’-vindere: Sådan går det i dag

Stephanie Schwartzbach. Gift med @halbergsen Mor til Agnes ♥️ og den lille fyr i maven Fysioterapeut og Doulaelev ‍♀️ ‍♀️

De kom først til verdens ende – siden er der sket meget i …

Nicolaj Halberg. Rejseglad og fuld af plat humor ‍❤️‍ ‍ Gift med @stephschwartzbach Far og fødselsdagsmakker til Agnes

De vandt Først til verdens ende: Nu har deres liv taget en …

Stephanie & Nicolaj på Instagram: “I aften drager vi afsted fra dette smukke paradis 🧡 Vi rejser ud på vores sidste del af eventyret mod verdens ende og gør hvad vi kan for at tage jer hele vejen med til SINGAPORE!! Vi lover jer at det bliver intenst og meget spændende! Rigtig god fornøjelse 🤗… #sidsteetape #ottendeetape #førsttilverdensende #tvprogram #tv2danmark #strongproductions #iaftenkl20påtv2 #kohchang #thailand #rooftoppool #sunset #finaldestinationsingapore #travelblogger #traveler #travellingthroughtheworld #traveltheworld #rejseblog #voresofflinerejse”

offlinetravelling I aften drager vi afsted fra dette smukke paradis Vi rejser ud på vores sidste del af eventyret mod verdens ende og.

441 Likes, 50 Comments – Stephanie & Nicolaj (@offlinetravelling) on Instagram: “I aften drager vi afsted fra dette smukke paradis 🧡 Vi rejser ud på vores sidste del af eventyret mod verdens ende og gør hvad vi kan for at tage jer hele vejen med til SINGAPORE!! Vi lover jer at det bliver intenst og meget spændende! Rigtig god fornøjelse 🤗… #sidsteetape #ottendeetape #førsttilverdensende #tvprogram #tv2danmark #strongproductions #iaftenkl20påtv2 #kohchang #thailand #rooftoppool #sunset #finaldestinationsingapore #travelblogger #traveler #travellingthroughtheworld #traveltheworld #rejseblog #voresofflinerejse”

Nicolaj og Stephanie fra ‘Først til Verdens Ende’ – FDM travel

‘Først til verdens ende’-vindere: Sådan går det i dag – Her & Nu

19. maj 2020 — Vinderparret har nu fundet ud af, om de vil blive sammen. Kæresteparret Stephanie Schwartzbach og Nicolaj Halberg vandt den første danske udgave …

De kom først til verdens ende – siden er der sket meget i vinderparrets liv – TV 2

11. apr. 2022 — Man kan følge hele familien på eventyr via Instagram. Nicolaj og Stephanie i “Først til verdens ende”. Foto: Strong Productions/TV 2.

Vinderparret var i tvivl om, hvorvidt de skulle blive ved med at være kærester, men en drøm var med til at ændre alting.

Kærestepar vandt ‘Først til verdens ende’ – sådan går det dem i dag – TV 2

Nicolaj og Stephanie har været kærester siden 2015. I oktober 2019 drog de afsted på deres livs eventyr, da de satte kursen mod Singapore i TV2’s …

Vinderparret har nu fundet ud af, om de vil blive sammen.

Nicolaj og Stephanie fra ‘Først til Verdens Ende’ | FDM travel

Nicolaj og Stephanie har været kærester siden 2015. I oktober 2019 drog de afsted på deres livs eventyr, da de satte kursen mod Singapore i TV2’s rejseprogram ‘Først Til Verdens Ende’. Et knapt to måneder langt eventyr, hvor de tog afsted med motivationen og drømmen om at genfinde gnisten i deres forhold. Nicolaj og Stephanie vandt både programmet, hinandens og seernes hjerte på den rejse, og siden har man kunne følge med i deres rejser og liv på bloggen Offlinetravelling.com. I 2021 blev de forældre til datteren Agnes, som de nu glæder sig til at opleve verden med.

Keywords: stephanie og nikolaj verdens ende instagram