Søndervangskolen nyheder

Nu skal skandaleramt skole undersøges af politiet – TV 2

21. dec. 2021 — En undersøgelse har vist, at der kan være begået snyd med afgangsprøver på Søndervangskolen, og nu skal politiet undersøge sagen.

En undersøgelse har vist, at der kan være begået snyd med afgangsprøver på Søndervangskolen, og nu skal politiet undersøge sagen.

Efter sagen om Søndervangskolen vil Aarhus-politiker styrke …

Efter sagen om Søndervangskolen vil Aarhus-politiker styrke læreres mulighed for at råbe op

7. feb. 2023 — Efter sagen om Søndervangskolen vil Aarhus-politiker styrke læreres mulighed for at råbe op. Det skal være mere trygt at tale højt om ting, …

Det skal være mere trygt at tale højt om ting, der ikke fungerer på arbejdspladsen, lyder det fra Aarhus-politiker, som foreslår en debat om, hvordan der skabes en kultur, hvor man kan tale ærligt om problemer i systemet.

Jobbet som skoleleder på Søndervangskolen genopslås

26. apr. 2022 — Stillingen som skoleleder på Søndervangskolen bliver genopslået i starten af maj. Interesserede kan se det oprindelige jobopslag her.

Efter sommerferien skal en ny skoleleder starte på den skandaleramte Søndervangskole i Aarhus. Forvaltningen er dog endnu ikke i nærheden af at have fundet vedkommende, og stillingen genopslås i starten af maj.

Lærere anklager kommunen for at tie problemerne ihjel

14. jan. 2022 — 16 nuværende og tidligere lærere fra den ombruste Søndervangskole er gået … nyhedsbrev med overblik, nyheder og debat fra skoleverdenen.

Ankestyrelsen dropper undersøgelse af Aarhus Kommunes …

3. okt. 2022 — Aarhus Kommune slipper nu for at blive undersøgt for sin tilsynsrolle i sagen om den omstridte Søndervangskolen.

Valgresultat for Søndervangskolen i Aarhus | DR

Stemmerne er talt op for Søndervangskolen – Se hvordan der er stemt. Klik ind og følg kommunens samlede valgresultat og valgte kandidater.

Valgresultat for Søndervangskolen – DR

2. nov. 2022 — 2.498 stemmeberettigede indbyggere hører til Søndervangskolen, som er en del af Aarhus Vestkredsen. Stemmeprocent: 65,4%. Antal stemmer: 1.599 …

Søndervangskolen

Vi er en ambitiøs og udviklingsorienteret folkeskole, som ligger i det sydlige Aarhus.

Søndervangskolen – Se kontaktinfo og vigtige nøgletal – DinGeo

Søndervangskolen – Se kontaktinfo og vigtige nøgletal

Statistik om Søndervangskolen i Aarhus. … Søndervangskolen er en folkeskole i Aarhus Kommune, der hører til … Nyheder om Søndervangskolen:.

Statistik om Søndervangskolen i Aarhus. Vigtige nøgletal for trivsel og undervisning.

Søndervangskolen – Realdania

Søndervangskolens langstrakte og kedelige fordelingsgange er blevet ombygget til en inspirerende bevægelsesstier. De før kedelige gange indeholder nu en …

Keywords: søndervangskolen nyheder