Plenti net

Plenti bliver en del af Telmore og Danmarks bedste 4G-netværk

14. feb. 2018 — Plenti bliver lagt sammen med Telmore og danner DK’s stærkeste … allerede har opdaget fordelene ved at være på landets bedste mobil-net.

Billige mobiltelefoner og mobilabonnementer hos Telmore

Stort udvalg af mobiltelefoner og mobilabonnement med DK’s bedste dækning. Telmore Play er det bedste til din familie.

TDC Group køber Plenti

TDC Group køber Plenti | TDC Group

11. sep. 2017 — TDC NET leverer det bedste mobilnetværk og de hurtigste faste forbindelser – og former Danmarks digitale fremtid med udrulningen af fiber og …

TDC Group overtager mobilselskabet Plenti, der har ca. 90.000 kunder.

Plenti-stifter gør klar til bredbåndskrig i Danmark – Berlingske

22. jan. 2019 — Fastspeed vil udelukkende levere bredbåndsforbindelser over kabel-TV-net og fibernet, og her er store forandringer på vej som følge af den …

TDC køber Plenti: Alt fortsætter som før – MereMobil.dk

TDC køber Plenti: Alt fortsætter som før

11. sep. 2017 — TDC Group opkøber mobilselskabet Plenti og de 90.000 kunder, men abonnementerne ændrer sig ikke, lover TDC.

TDC Group opkøber mobilselskabet Plenti og de 90.000 kunder, men abonnementerne ændrer sig ikke, lover TDC.

Plenti lukker ned for ‘all inclusive’ abonnementerne

Plenti lukker ned for ‘all inclusive’ abonnementerne – MereMobil.dk

23. nov. 2017 — Ubegrænset data på mobilen, tale og beskeder udfases hos Plenti. TDC’s overtagelse har betydet starten på et farvel til ‘all inclusive’.

Ubegrænset data på mobilen, tale og beskeder udfases hos Plenti. TDC’s overtagelse har betydet starten på et farvel til ’all inclusive’.

Plenti ApS – Paqle

Plenti ApS blev etableret i 2015. … Morten Strunge har tidligere skabt teleselskaberne Onfone og Plenti samt … 22. januar 2019 · leconomico.net.

Plenti-direktør: Jeg har fået en gylden mundkurv på – ITWatch

Plenti-direktør: Jeg har fået en gylden mundkurv på — ITWatch

11. sep. 2017 — De skal kun glæde sig til at komme på et fantastisk net,” siger han med henvisning til, at Plentis kunder hidtil har kørt over 3’s netværk, men …

Salget af Plenti har været kort tid undervejs, forklarer adm. direktør Peter Mægbæk, som mandag morgen skrev under på at sælge virksomheden til TDC.

Oister-direktør om tilbud med fri data: Vi vil have Plenti-kunder …

Oister-direktør om tilbud med fri data: Vi vil have Plenti-kunder tilbage på 3’s net — ITWatch

16. feb. 2018 — Det sker på baggrund af TDC’s lukning af Plenti, fortæller Oisters … som forsvandt fra 3’s net, da Plenti blev opkøbt af konkurrenten TDC.

Et nyt abonnement med fri data har set dagens lys hos Oister. Det sker på baggrund af TDC’s lukning af Plenti, fortæller Oisters direktør til ITWatch. Han lægger ikke skjul på, at det nye abonnement er målrettet til kunderne hos netop det snart lukkede selskab.

Plenti priser for mobiltelefoni – Telemarkedet.dk

Vi er en uafhængig tjeneste, der følger markedet og indsamler priser og informationer om teleabonnementer indenfor internet og telefoni. Vi tilbyder …

Se Plenti’s priser for mobiltelefoni. Vi gør det nemt at finde rundt i mobiltelefoni priserne hos Plenti og finde det billigste abonnement der passer til dine behov.

Keywords: plenti net

E-mail: mail@tobiasehlig.dk