Michelle kristensen instagram

Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) • Instagram …

123k Followers, 1041 Following, 6225 Posts – See Instagram photos and videos from Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk)

Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) • Instagram …

Founder af MK Universet appen. Din app til sund kost, vægttab og online træning …

Michelle Kristensen on Instagram: “Bliv en del af vores …

Michelle Kristensen på Instagram: “Bliv en del af vores eksklusive fællesskab over sommeren. For dig der deltager på en camp inde på MK Universet app’en.Normalt inkluderer disse camps hverken et fællesskab eller mulighed fir at stille spørgsmål eller møde sine medcampere, men det kan du altså nu😎💪🏻!Vi starter den 27. juni! Du finder de eksklusive camps inde på app’en. Hvis du har købt eller deltaget på en camp før, får du også adgang. Se hvordan her i videoen.Nøj, hvor jeg glæder mig!!”

9. jun. 2021 — 193 Likes, 7 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Bliv en del af vores eksklusive fællesskab over sommeren …

193 Likes, 7 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Bliv en del af vores eksklusive fællesskab over sommeren. For dig der deltager på en camp inde på MK Universet app’en.Normalt inkluderer disse camps hverken et fællesskab eller mulighed fir at stille spørgsmål eller møde sine medcampere, men det kan du altså nu😎💪🏻!Vi starter den 27. juni! Du finder de eksklusive camps inde på app’en. Hvis du har købt eller deltaget på en camp før, får du også adgang. Se hvordan her i videoen.Nøj, hvor jeg glæder mig!!”

1 1/2 måned til det her er min nye udsigt fra hytten – Instagram

Michelle Kristensen på Instagram: “1 1/2 måned til det her er min nye udsigt fra hytten🤩.Ja jeg flytter igen😅, men denne gang er det den mest glædelige gang i 5 år, og jeg gør det af egen fri vilje, og det gør en kæmpe forskel. Til dig, der har fulgt med herinde i en del år ved, at jeg har flyttet virkelig mange gange de sidste 5 år🤮. På grund af hårde tider i MK (læs: ingen penge i kassen!), har jeg været nødsaget til at opsige lejligheder for at bo billigere, jeg har været uheldig med udlejere og generelt er boligmarkedet i KBH crazy, hvis man kommer ind med det nordjyske tog og ikke har forældre, der er loaded med dollarsedler og kan købe en lejlighed til én. Det har været virkelig svært for mig at finde noget at bo i og de sidste 5 år har jeg af to omgange af 5 måneder boet på sofaer hos søster og venner. Sidste gang for godt 2 år siden. Jeg skulle hilse og sige, at i den situation føler man sig ikke rigtig voksen, og det stank gevaldigt! Men nu har lykken tilsmilet mig (hej hej bolig karma! Der kom du endenlig🥰), og jeg forlader min lille hybel af en lejlighed og får endelig det store køkken, som jeg har drømt om lææææænge! Jeg skal nok vise mit nuværende køkken en dag. Du får et chok, når du ser, hvor lille det er i forhold til al den mad, jeg laver🙈.Så jeg håber, du har lyst til ar følge lidt med i flytteprocessen, mens der stadig kommer flest opslag med sundhedstips og tricks. P.S. Jeg synes os, som ikke har forældre eller kærester/ægtefæller, som har haft råd til at købe en bolig til os eller kendt anden snedig adgang til en bolig i mange år, og hvor vi selv har kæmpet for at få råd til at bo i møg dyre KBH samt finde en bolig, og flere gang har stået uden tag på hovedet eller haft en kæmpe knude i maven over den stress, at vi ikke vidste, om vi ville finde en bolig eller ej at bo i, burde få en medalje og danne en klub. Klubben har allerede 2 medlemmer: Min søster og mig😝!”

5489 Likes, 222 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “1 1/2 måned til det her er min nye udsigt fra hytten .

5,487 Likes, 222 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “1 1/2 måned til det her er min nye udsigt fra hytten🤩.Ja jeg flytter igen😅, men denne gang er det den mest glædelige gang i 5 år, og jeg gør det af egen fri vilje, og det gør en kæmpe forskel. Til dig, der har fulgt med herinde i en del år ved, at jeg har flyttet virkelig mange gange de sidste 5 år🤮. På grund af hårde tider i MK (læs: ingen penge i kassen!), har jeg været nødsaget til at opsige lejligheder for at bo billigere, jeg har været uheldig med udlejere og generelt er boligmarkedet i KBH crazy, hvis man kommer ind med det nordjyske tog og ikke har forældre, der er loaded med dollarsedler og kan købe en lejlighed til én. Det har været virkelig svært for mig at finde noget at bo i og de sidste 5 år har jeg af to omgange af 5 måneder boet på sofaer hos søster og venner. Sidste gang for godt 2 år siden. Jeg skulle hilse og sige, at i den situation føler man sig ikke rigtig voksen, og det stank gevaldigt! Men nu har lykken tilsmilet mig (hej hej bolig karma! Der kom du endenlig🥰), og jeg forlader min lille hybel af en lejlighed og får endelig det store køkken, som jeg har drømt om lææææænge! Jeg skal nok vise mit nuværende køkken en dag. Du får et chok, når du ser, hvor lille det er i forhold til al den mad, jeg laver🙈.Så jeg håber, du har lyst til ar følge lidt med i flytteprocessen, mens der stadig kommer flest opslag med sundhedstips og tricks. P.S. Jeg synes os, som ikke har forældre eller kærester/ægtefæller, som har haft råd til at købe en bolig til os eller kendt anden snedig adgang til en bolig i mange år, og hvor vi selv har kæmpet for at få råd til at bo i møg dyre KBH samt finde en bolig, og flere gang har stået uden tag på hovedet eller haft en kæmpe knude i maven over den stress, at vi ikke vidste, om vi ville finde en bolig eller ej at bo i, burde få en medalje og danne en klub. Klubben har allerede 2 medlemmer: Min søster og mig😝!”

Michelle Kristensen on Instagram: “Frokost på 20 minutter …

Michelle Kristensen on Instagram: “Frokost på 20 minutter😋!På onsdag den 1. september kommer der nye opskrifter ud på MK Universet app’en. Denne gang er det frokost måltider, som max tager 20 minutter af din tid at lave. Så er den sunde, mættende og slankende frokost reddet☺️.Går lidt og overvejer, om jeg mon skulle lave en opskriftspakke/-hæfte på alle mine opskrifter på dadelkugler i alle afskygninger. Eller er der andre opskrifter som du gerne vil have, at jeg giver et sundere eller slankere twist? Så fyr endelig løs her i kommentarfeltet.Opskrifterne på mættende frokost bliver også samlet i et opskriftshæfte, som du finder på shoppen:www.michellekristensen.dkHer er opskrifterne du kan glæde dig til:AvocadomadBroccolibrød med rejesalatCæcarsalatFyldig thaisalatGrøntsagspasta med peanutdressingHummussandwichHønsesalatMinipizzaPastasalatSkyrbolle med leverpostejToastTunsalatÆggesalatVelbekomme😋#mkbootcamp #mkprincipperne”

715 Likes, 17 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Frokost på 20 minutter ! På onsdag den 1. september kommer der nye …

715 Likes, 17 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Frokost på 20 minutter😋!På onsdag den 1. september kommer der nye opskrifter ud på MK Universet app’en. Denne gang er det frokost måltider, som max tager 20 minutter af din tid at lave. Så er den sunde, mættende og slankende frokost reddet☺️.Går lidt og overvejer, om jeg mon skulle lave en opskriftspakke/-hæfte på alle mine opskrifter på dadelkugler i alle afskygninger. Eller er der andre opskrifter som du gerne vil have, at jeg giver et sundere eller slankere twist? Så fyr endelig løs her i kommentarfeltet.Opskrifterne på mættende frokost bliver også samlet i et opskriftshæfte, som du finder på shoppen:www.michellekristensen.dkHer er opskrifterne du kan glæde dig til:AvocadomadBroccolibrød med rejesalatCæcarsalatFyldig thaisalatGrøntsagspasta med peanutdressingHummussandwichHønsesalatMinipizzaPastasalatSkyrbolle med leverpostejToastTunsalatÆggesalatVelbekomme😋#mkbootcamp #mkprincipperne”

Mmmm de her tre fætre, skal jeg lave i næste uge – Instagram

Michelle Kristensen på Instagram: “Mmmm de her tre fætre, skal jeg lave i næste uge🤩. 3 x opskrifter som du finder på MK Universet app’en og som er for freeeeee💥.Mine lemonade pandekager, som er perfekte til en weekend morgenmad, min greenie suppe er til dig, der gerne vil have et superlet, grøntsagsfyldt og lynhurtigt aftenmadsmåltid på 15 minutter og min koldskål, som er mættende og proteinholdig. Må man egentlig godt spise koldskål, selvom det er januar?Hop ind på MK Universet app’en og tjek opskrifterne ud. Du kan altid markere dem med et hjerte, så de ryger ind under dine favoritter. Inde på app’en kan du også søge efter en råvare i råvarer-feltet, læse om dens sundhedsmæssige værdier og finde de opskrifter, som råvaren indgår i. Velbekomme 😋P.S. det er sidste chance for at tilmelde sig MK online campen. Vi lukker for tilmeldingen i morgen. Se mere inde på shoppen:www.michellekristensen.dk#mkprincipperne #mkbootcamp”

21. jan. 2021 — 646 Likes, 18 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Mmmm de her tre fætre, skal jeg lave i næste uge .

646 Likes, 18 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Mmmm de her tre fætre, skal jeg lave i næste uge🤩. 3 x opskrifter som du finder på MK Universet app’en og som er for freeeeee💥.Mine lemonade pandekager, som er perfekte til en weekend morgenmad, min greenie suppe er til dig, der gerne vil have et superlet, grøntsagsfyldt og lynhurtigt aftenmadsmåltid på 15 minutter og min koldskål, som er mættende og proteinholdig. Må man egentlig godt spise koldskål, selvom det er januar?Hop ind på MK Universet app’en og tjek opskrifterne ud. Du kan altid markere dem med et hjerte, så de ryger ind under dine favoritter. Inde på app’en kan du også søge efter en råvare i råvarer-feltet, læse om dens sundhedsmæssige værdier og finde de opskrifter, som råvaren indgår i. Velbekomme 😋P.S. det er sidste chance for at tilmelde sig MK online campen. Vi lukker for tilmeldingen i morgen. Se mere inde på shoppen:www.michellekristensen.dk#mkprincipperne #mkbootcamp”

Michelle Kristensen on Instagram: “FIT PÅ 15 MIN HØJ …

Michelle Kristensen on Instagram: “FIT PÅ 15 MIN👉🏻 HØJ PULS PÅ STEDET🔥💪🏻.Bare fordi der ikke er live træning i dag, skal I jo ikke snydes for en træning🥰. Her en lille session, som få pulsen op og sved på panden. Jeg der bor i lejlighed – i disse dage siger vi PYT til, at vi larmer lidt med hop under træningen. Bare du ikke træner efter kl 19.00 og før kl 8.00, for småbørnsforældrene er riiiigeligt hængt for for tiden, så vi lader lige være med at vække børnene, når de endelig sover og deres forældre kan få lidt fred☺️. Her er hvordan du skal køre programmet:.Kør hver øvelse i 30 sek. uden pause imellem (swipe for at se øvelserne). Når du har kørt de 5 øvelser igennem, holder du 60 sek. pause, og første runde er done. Kør 4 runder ialt..1. Høje knæ2. Jump squat3. Mountain climbers4. Sidesteps med hop5. BurpeesHvem er klar til at køre dagens træning igennem? Vi kan jo aftale, at træningen køres kl 11 og på den måde ved du, at der er en masse andre ude i DK, som også køre træningen☺️.Go’ træning💪🏻💦P.S. jeg bruger app’en IntervalTimer til at holde styr på tiden. Den er gratis og god. ..#mkfitcamp #mkprincipperne #workout #mkbootcamp”

1492 Likes, 133 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “FIT PÅ 15 MIN HØJ PULS PÅ STEDET .

1,492 Likes, 133 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “FIT PÅ 15 MIN👉🏻 HØJ PULS PÅ STEDET🔥💪🏻.Bare fordi der ikke er live træning i dag, skal I jo ikke snydes for en træning🥰. Her en lille session, som få pulsen op og sved på panden. Jeg der bor i lejlighed – i disse dage siger vi PYT til, at vi larmer lidt med hop under træningen. Bare du ikke træner efter kl 19.00 og før kl 8.00, for småbørnsforældrene er riiiigeligt hængt for for tiden, så vi lader lige være med at vække børnene, når de endelig sover og deres forældre kan få lidt fred☺️. Her er hvordan du skal køre programmet:.Kør hver øvelse i 30 sek. uden pause imellem (swipe for at se øvelserne). Når du har kørt de 5 øvelser igennem, holder du 60 sek. pause, og første runde er done. Kør 4 runder ialt..1. Høje knæ2. Jump squat3. Mountain climbers4. Sidesteps med hop5. BurpeesHvem er klar til at køre dagens træning igennem? Vi kan jo aftale, at træningen køres kl 11 og på den måde ved du, at der er en masse andre ude i DK, som også køre træningen☺️.Go’ træning💪🏻💦P.S. jeg bruger app’en IntervalTimer til at holde styr på tiden. Den er gratis og god. ..#mkfitcamp #mkprincipperne #workout #mkbootcamp”

Michelle Kristensen on Instagram: “Juleroulade ! I onsdags …

Michelle Kristensen på Instagram: “Juleroulade🥰!I onsdags var jeg og teamet på madfoto for at tage en masse nye billeder til søde, sundere julesager, en julekalender og til den nye kostplan, som I får på MK online julecampen. Jeg glæder mig til at præsentere jer for julekalenderen. Den bliver fed😎 og kommer snart på shoppen. Juleopskrifterne kommer på app’en i november💃🏼.Og indtil da kan du jo lave en af mine 10 lækre roulader, som@du kan spise til morgenmad, snacks og dessert, som kan laves glutenfrie og som også er for dig med diabetes eller PCO.www.michellekristensen.dk#mkprincipperne #mkbootcamp”

522 Likes, 9 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Juleroulade ! I onsdags var jeg og teamet på madfoto for at tage en …

522 Likes, 9 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Juleroulade🥰!I onsdags var jeg og teamet på madfoto for at tage en masse nye billeder til søde, sundere julesager, en julekalender og til den nye kostplan, som I får på MK online julecampen. Jeg glæder mig til at præsentere jer for julekalenderen. Den bliver fed😎 og kommer snart på shoppen. Juleopskrifterne kommer på app’en i november💃🏼.Og indtil da kan du jo lave en af mine 10 lækre roulader, som@du kan spise til morgenmad, snacks og dessert, som kan laves glutenfrie og som også er for dig med diabetes eller PCO.www.michellekristensen.dk#mkprincipperne #mkbootcamp”

Michelle Kristensen on Instagram: “Opskrift på proteinrige …

Michelle Kristensen på Instagram: “Opskrift på proteinrige græskar pandekager på bloggen🎃🎃! www.michellekristensen.dk#grøntsageridesserten #nulsukker #mkfood #bøfiforklædning”

372 Likes, 7 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Opskrift på proteinrige græskar pandekager på bloggen !

372 Likes, 7 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Opskrift på proteinrige græskar pandekager på bloggen🎃🎃! www.michellekristensen.dk#grøntsageridesserten #nulsukker #mkfood #bøfiforklædning”

Michelle Kristensen on Instagram: “Jeg håber sådan, at du …

Michelle Kristensen on Instagram: “Jeg håber sådan, at du hygger dig derude. Her kan du se, hvordan en dag på den nye kostplan for hele familien kunne se ud. Hvor du med 5 ekstra minutter kan lave et måltid, som både passer til mor/far, der gerne vil tabe sig og til barnet (eller kæresten), som skal have energi, ekstra kulhydrater, mindre protein og generelt sunde måltider. Morgenmad: Overnight skyr med chokosmag (barnet får havregrynsudgave. Voksen får skyrudgave).Frokost: Pizzavaffel (barnet får skiftet en vaffel ud med en Skive rugbrød).Snack: bananbrød til alleAften: Ristaffel (barnet får ris. Den voksne får blomkålsris).Du kan læse mere om kostplanen, som indeholder 37 nye MK opskrifter for hele familien, inde på shoppen: www.michellekristensen.dk under e-bøger.Velbekomme🥳..#mkprincipperne #mkbootcamp”

500 Likes, 14 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Jeg håber sådan, at du hygger dig derude. Her kan du se, hvordan en dag …

500 Likes, 14 Comments – Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) on Instagram: “Jeg håber sådan, at du hygger dig derude. Her kan du se, hvordan en dag på den nye kostplan for hele familien kunne se ud. Hvor du med 5 ekstra minutter kan lave et måltid, som både passer til mor/far, der gerne vil tabe sig og til barnet (eller kæresten), som skal have energi, ekstra kulhydrater, mindre protein og generelt sunde måltider. Morgenmad: Overnight skyr med chokosmag (barnet får havregrynsudgave. Voksen får skyrudgave).Frokost: Pizzavaffel (barnet får skiftet en vaffel ud med en Skive rugbrød).Snack: bananbrød til alleAften: Ristaffel (barnet får ris. Den voksne får blomkålsris).Du kan læse mere om kostplanen, som indeholder 37 nye MK opskrifter for hele familien, inde på shoppen: www.michellekristensen.dk under e-bøger.Velbekomme🥳..#mkprincipperne #mkbootcamp”

Keywords: michelle kristensen instagram