Lunar kort

Få gratis bankkonto og Visa-kort med Lunar

Få gratis bankkonto og Visa-kort med Lunar — Lunar

Hos Lunar er det helt gratis at have en konto og et Visa-kort. Det er en af de fordele, vi kan give dig, fordi vi er hundrede procent digitale.

Lunar Premium – Guldkort med rejseforsikring, 3 konti og 3 …

Lunar Premium – Guldkort med rejseforsikring, 3 konti og 3 Visa-kort — Lunar

Få mere ud af dine penge med Lunar Premium. Få 3 konti, 3 Visa-kort, rejseforsikring fra Tryg og meget mere. Ingen hæve- og valutagebyrer.

Hvordan bestiller jeg et kort? – Lunar

Hvordan bestiller jeg et kort? — Lunar

Du skal selv bestille det inde i din Lunar App. Men bare rolig, det er super nemt. Du gør sådan her: Log ind på app’en Gå til Kort fanen i menuen nede i …

Du skal selv bestille det inde i din Lunar App. Men bare rolig, det er super nemt. Du gør sådan her: Log ind på app’en Gå til Kort fanen i menuen nede i bunden Tryk på + oppe i hjørnet Tryk på Vælg kort Dit kort bliver afsendt hurtigst muligt og du kan følge med i hvor langt det er i kortfanen. Kortet er aktiveret fra start og kan f.eks bruges online allerede nu, tilknyttes MobilePay eller din yndlings streamingtjeneste. Smart ikke?

Hvad koster Lunar? Sammenlign priser for Lunar

Hvad koster Lunar? Sammenlign priser for Lunar — Lunar

PRISER · Standard. 0 kr. /md. Få din konto nu. Gratis konto og Visa-kort i sort eller koral. Appen, der giver dig kontrol over dine penge. · Premium. 69 kr. /md.

Få en gratis konto og et Visa-kort, eller opgrader, og få flere eksklusive fordele. Prøv os helt uforpligtende – uden at skifte bank. Se alle priser her.

Standard – Lunar

Lunar Standard — Lunar

Få plus på kontoen for 0 kr. Med Lunar Standard får du gratis konto og kort, +1,25% i rente, samt appen der giver dig kontrol over dine penge.

Hent Lunar appen og få en gratis konto og sort Visa kort med Lunar. Få kontrol over din økonomi, spar penge og få råd til mere af det, der betyder noget.

Få Danmarks første metalkort med Lunar Pro

Få Danmarks første metalkort med Lunar Pro — Lunar

Skil dig ud med et personaliseret metalkort med laserindgravering. Få 6 konti, rejseforsikring og fordele i hele verden, samt gebyrfri shopping på udenlandske …

Opret en konto direkte fra mobilen, og få et eksklusivt metalkort. Få seks konti, Danmarks bedste bank-app og en førsteklasses rejseforsikring.

Lunar 15-17 år: Bankkonto og Visa-kort til dig der er under 18 år

Lunar 15-17 år: Bankkonto og Visa-kort til dig der er under 18 år — Lunar

Få kontrol over dine penge med Danmarks bedste bank-app. Få et stilet Visa-debitkort og en bankkonto til løn, lommepenge og opsparing. Helt gratis.

Se alle produkter Lunar tilbyder

Se alle produkter Lunar tilbyder — Lunar

Alt til dine penge i én app · Konto og kort · Din økonomi · Investering · Lån · Få mere …

Med Lunar får du alle de redskaber, du skal bruge til at styre din økonomi, i én app. Se det komplette overblik over, hvad du får med Lunar.

Rabatter med Lunar

Rabatter med Lunar — Lunar

Spar penge, når du bruger dit Lunar kort. Find rabatter, cashbacks og meget, meget mere i Lunar fordelssystem.

Er der en beløbsgrænse på mit kort? – Privat – dk — Lunar

Privat – dk — Lunar

Med et Visa debit kort kan du bruge dit fulde rådighedsbeløb. Der er dog grænser for både kontanthævninger og varekøb. Du kan se beløbsgrænserne for Visa …

Description

Keywords: lunar kort, luna kort, lunar way kort, lunar bank kort, lunar visa kort