Leonora christina skov instagram

Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) • Instagram …

52.2k Followers, 1012 Following, 2702 Posts – See Instagram photos and videos from Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov)

Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) • Instagram …

Forfatter til 7 romaner på 9 sprog #HvisViIkkeTalerOmDet #DenDerLeverStille

Leonora Christina Skov on Instagram: “Vi bor i en høj 5. sals …

Leonora Christina Skov på Instagram: “Vi bor i en høj 5. sals-lejlighed uden elevator her i Berlin, og det bedste, der er at sige om den sag, ud over de 100 trins motion op og ned, er denne glimrende udsigt fra vores lille altan ud over mit yndlingskvarter, Schöneberg 😍 Lejlighedens ejer befinder sig i sit hus i Grækenland hele sommeren, som han plejer, og imens overtager vi lejemålet, nu for femte gang. Han har plantet altanen flottere til år for år, og det kræver en del at holde biotopen ved lige, når temperaturen svinger mellem 18 og 38 grader, og det skiftevis er vindstille og seriøst blæsende. Gudskelov har jeg ikke travlt ❤️ Annette og jeg har med lethed fundet tid til at besøge hendes yndlingsteforretning, Paper & Tea @paperandtea, og dufte til samtlige, udsøgte teer, før Annette besluttede sig, og i min yndlingsparfumeforretning, Frau Toni @frau_tonis_parfum, og dufte til samtlige nicheparfumer, før jeg valgte tre mini Frau Toni 7,5 ml. til tasken. Vi har brugt alverdens tid på at prøve blæk til Annettes fyldepenne (ja, hun er fyldepenentusiast) i alle mulige nuancer af blåt, gråt, grønt og brunt med og uden glimmer i Papeterie Moranga @morangaberlin og Luiban @luibanberlin, og jeg har finkæmmet Dussmanns cd-afdeling for nye indie- og nyklassiske værker og syv boghandler for engelske bøger. Ja, sidstnævnte har vi sådan set været lige gode om, og det samme kan siges om vores besøg i utrolig mange iskiosker. En vaffel med en kugle hjemmelavet is koster kun halvanden euro hernede, så hvad kan vi gøre? På billede 2 er Annette i gang med en af sine andre yndlingsbeskæftigelser, nemlig at se på fugle med og yden kikkert. Der svæver en del svaler rundt heroppe mellem tagene, men det er nu en ung tårnfalk, der interesserer hende mest. Dens gøren og laden har jeg hørt en del om de sidste par uger 🦅❤️ #himlenoverberlin #derhimmelüberberlin”

1521 Likes, 79 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Vi bor i en høj 5. sals-lejlighed uden elevator her i Berlin, …

1,521 Likes, 79 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Vi bor i en høj 5. sals-lejlighed uden elevator her i Berlin, og det bedste, der er at sige om den sag, ud over de 100 trins motion op og ned, er denne glimrende udsigt fra vores lille altan ud over mit yndlingskvarter, Schöneberg 😍 Lejlighedens ejer befinder sig i sit hus i Grækenland hele sommeren, som han plejer, og imens overtager vi lejemålet, nu for femte gang. Han har plantet altanen flottere til år for år, og det kræver en del at holde biotopen ved lige, når temperaturen svinger mellem 18 og 38 grader, og det skiftevis er vindstille og seriøst blæsende. Gudskelov har jeg ikke travlt ❤️ Annette og jeg har med lethed fundet tid til at besøge hendes yndlingsteforretning, Paper & Tea @paperandtea, og dufte til samtlige, udsøgte teer, før Annette besluttede sig, og i min yndlingsparfumeforretning, Frau Toni @frau_tonis_parfum, og dufte til samtlige nicheparfumer, før jeg valgte tre mini Frau Toni 7,5 ml. til tasken. Vi har brugt alverdens tid på at prøve blæk til Annettes fyldepenne (ja, hun er fyldepenentusiast) i alle mulige nuancer af blåt, gråt, grønt og brunt med og uden glimmer i Papeterie Moranga @morangaberlin og Luiban @luibanberlin, og jeg har finkæmmet Dussmanns cd-afdeling for nye indie- og nyklassiske værker og syv boghandler for engelske bøger. Ja, sidstnævnte har vi sådan set været lige gode om, og det samme kan siges om vores besøg i utrolig mange iskiosker. En vaffel med en kugle hjemmelavet is koster kun halvanden euro hernede, så hvad kan vi gøre? På billede 2 er Annette i gang med en af sine andre yndlingsbeskæftigelser, nemlig at se på fugle med og yden kikkert. Der svæver en del svaler rundt heroppe mellem tagene, men det er nu en ung tårnfalk, der interesserer hende mest. Dens gøren og laden har jeg hørt en del om de sidste par uger 🦅❤️ #himlenoverberlin #derhimmelüberberlin”

Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) • Instagram …

Forfatter til 7 romaner på 9 sprog #HvisViIkkeTalerOmDet #DenDerLeverStille

Leonora Christina Skov on Instagram: “”Min mor og far …

Leonora Christina Skov på Instagram: “”Min mor og far udtrykte ikke kærlighed med ord. De har aldrig sagt, at de elskede mig, og det er et åbent spørgsmål, om de gør. Jeg har i hvert fald aldrig følt mig elsker af dem”. Jeg taler om tro, kærlighed og mangel på samme i dagens #KristeligtDagblad. Et af de mere private interviews og mit forsøg på at sætte fokus på et tabu: Forældre, der ikke formår at elske deres børn uforbeholdent. Der er selvfølgelig en stor ensomhed og smerte forbundet med at være barn i sådan en familie, men det må sørme også være svært at være forældrene. Jeg opfordrer til mere samtale og flere ord, før det er for sent❤️”

143 Likes, 16 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “”Min mor og far udtrykte ikke kærlighed med ord. De har aldrig sagt, …

143 Likes, 16 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “”Min mor og far udtrykte ikke kærlighed med ord. De har aldrig sagt, at de elskede mig, og det er et åbent spørgsmål, om de gør. Jeg har i hvert fald aldrig følt mig elsker af dem”. Jeg taler om tro, kærlighed og mangel på samme i dagens #KristeligtDagblad. Et af de mere private interviews og mit forsøg på at sætte fokus på et tabu: Forældre, der ikke formår at elske deres børn uforbeholdent. Der er selvfølgelig en stor ensomhed og smerte forbundet med at være barn i sådan en familie, men det må sørme også være svært at være forældrene. Jeg opfordrer til mere samtale og flere ord, før det er for sent❤️”

Leonora Christina Skov on Instagram: “Her ligger min mor …

Leonora Christina Skov på Instagram: “Her ligger min mor❤ Jeg har besøgt hendes grav nogle gange, men det er første gang, jeg har besøgt hende alene, og det var ret overvældende, nu hvor al småsnakken og platituderne var skrællet bort. Alt ved hende og graven og byen er så fremmed for mig. Jeg kan dårligt nok finde rundt hernede, og da jeg stod i blomsterbutikken for lidt siden, slog det mig, at jeg ikke havde nogen anelse om hvilke blomster, hun kunne lide. Jeg valgte en lyng, der minder mig om Ingrid. Dengang vi var kærester, og hun spillede Lyngen er lilla med Lis Sørensen for mig en hel sommer. Referencen ville næppe glæde min mor. Det samme gælder min farvestrålende påklædning, men til gengæld lyser lyngen smukt op på graven.Mens jeg gik og samlede visne blade sammen og hældte vand i fuglebadet, tænkte jeg på, om hun mon selv ville have ønsket at ligge her; på en kirkegård, hun aldrig så meget som besøgte i levende live, i en by hun kun havde ti års spinkel tilknytning til. Jeg synes i hvert fald, det er mærkeligt, at hun ligger her, totalt omgivet af fremmede og så mig – hendes fjerne datter på gennemrejse. Da jeg skulle gå, opdagede jeg en mariehøne på mit ærme og kom straks til at tænke på den mariehøne, der satte sig på min hånd til hendes bisættelse. Mærkelige sammentræf er der nok af i sådan et liv🐞❤”

2121 Likes, 102 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Her ligger min mor❤ Jeg har besøgt hendes grav nogle gange, …

2,120 Likes, 102 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Her ligger min mor❤ Jeg har besøgt hendes grav nogle gange, men det er første gang, jeg har besøgt hende alene, og det var ret overvældende, nu hvor al småsnakken og platituderne var skrællet bort. Alt ved hende og graven og byen er så fremmed for mig. Jeg kan dårligt nok finde rundt hernede, og da jeg stod i blomsterbutikken for lidt siden, slog det mig, at jeg ikke havde nogen anelse om hvilke blomster, hun kunne lide. Jeg valgte en lyng, der minder mig om Ingrid. Dengang vi var kærester, og hun spillede Lyngen er lilla med Lis Sørensen for mig en hel sommer. Referencen ville næppe glæde min mor. Det samme gælder min farvestrålende påklædning, men til gengæld lyser lyngen smukt op på graven.Mens jeg gik og samlede visne blade sammen og hældte vand i fuglebadet, tænkte jeg på, om hun mon selv ville have ønsket at ligge her; på en kirkegård, hun aldrig så meget som besøgte i levende live, i en by hun kun havde ti års spinkel tilknytning til. Jeg synes i hvert fald, det er mærkeligt, at hun ligger her, totalt omgivet af fremmede og så mig – hendes fjerne datter på gennemrejse. Da jeg skulle gå, opdagede jeg en mariehøne på mit ærme og kom straks til at tænke på den mariehøne, der satte sig på min hånd til hendes bisættelse. Mærkelige sammentræf er der nok af i sådan et liv🐞❤”

Leonora Christina Skov on Instagram: “Annettes og min altan …

Leonora Christina Skov på Instagram: “Annettes og min altan efter og før altanalfernes besøg 🌱 På sidste billede er det vores altan øverst med de store, mørkegrå selvvandingskrukker i siderne. Man ser dem forbavsende lidt heroppe fra, og med forbavsende mener jeg, at de lignede fire badekar af en vis størrelse, da altanalferne leverede dem tomme onsdag morgen. Annette og jeg grinede lettere nervøst, da vi så dem 😬Billederne er fra i går, da det ikke regnede. Det har det ellers ironisk nok gjort, fra altanalferne gik torsdag aften til nu, så vi har ikke opholdt os på altanen i længere tid indtil videre, men Annette har dog allerede spottet og foreviget bier, brumbasser og store korsedderkopper 🕸☔️ Hun afventer nu, at diverse individer flytter ind i biobservatoriet og insekthotellet, der begge ses på den ene væg på tredje billede. Tak til jer, der anbefalede mig at tjekke Plan Bi 🐝I krukkerne har vi bl.a fået sammenplantninger med fem forskellige slags Pieris, Clematis, Laurbærkirsebær, Rhododendron, Klatrehortensia, Hortensia, Parykbusk, Troldpil, Bøg og Blodbøg med Vinca i bunden. Om altandøren har vi Clematis og Blåregn med Kaprifolie, Geranium, Bregne, Stenurt og Lavendel og i altankasserne oppe og nede har vi 30 forskellige slags blomster og urter ☀ Vi ville seriøst aldrig have fået anlagt sådan en altan på egen hånd. Ingen af os ved noget som helst om planter; hvilke planter der kan gro på en vestvendt altan, hvilke der kan lide at gro ved siden af hinanden, hvilke der er stedsegrønne, og hvilke der ændrer sig smukt hen over året. Jeg blev oprindeligt opmærksom på #AltanAlferne @altan_alferne, fordi nogle af jer anbefalede mig at læse altanalfen #BoeSallingboe’s bog #NaturenIndIByen, og efter endt læsning besluttede Annette og jeg, at nogle af pengene fra mit bogsalg skulle gå til at hyre ham. Når man har arbejdet så hårdt, som jeg har, er det fantastisk at få den slags luksus for pengene 🌳🍃”

2721 Likes, 157 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Annettes og min altan efter og før altanalfernes besøg På sidste …

2,721 Likes, 157 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Annettes og min altan efter og før altanalfernes besøg 🌱 På sidste billede er det vores altan øverst med de store, mørkegrå selvvandingskrukker i siderne. Man ser dem forbavsende lidt heroppe fra, og med forbavsende mener jeg, at de lignede fire badekar af en vis størrelse, da altanalferne leverede dem tomme onsdag morgen. Annette og jeg grinede lettere nervøst, da vi så dem 😬Billederne er fra i går, da det ikke regnede. Det har det ellers ironisk nok gjort, fra altanalferne gik torsdag aften til nu, så vi har ikke opholdt os på altanen i længere tid indtil videre, men Annette har dog allerede spottet og foreviget bier, brumbasser og store korsedderkopper 🕸☔️ Hun afventer nu, at diverse individer flytter ind i biobservatoriet og insekthotellet, der begge ses på den ene væg på tredje billede. Tak til jer, der anbefalede mig at tjekke Plan Bi 🐝I krukkerne har vi bl.a fået sammenplantninger med fem forskellige slags Pieris, Clematis, Laurbærkirsebær, Rhododendron, Klatrehortensia, Hortensia, Parykbusk, Troldpil, Bøg og Blodbøg med Vinca i bunden. Om altandøren har vi Clematis og Blåregn med Kaprifolie, Geranium, Bregne, Stenurt og Lavendel og i altankasserne oppe og nede har vi 30 forskellige slags blomster og urter ☀ Vi ville seriøst aldrig have fået anlagt sådan en altan på egen hånd. Ingen af os ved noget som helst om planter; hvilke planter der kan gro på en vestvendt altan, hvilke der kan lide at gro ved siden af hinanden, hvilke der er stedsegrønne, og hvilke der ændrer sig smukt hen over året. Jeg blev oprindeligt opmærksom på #AltanAlferne @altan_alferne, fordi nogle af jer anbefalede mig at læse altanalfen #BoeSallingboe’s bog #NaturenIndIByen, og efter endt læsning besluttede Annette og jeg, at nogle af pengene fra mit bogsalg skulle gå til at hyre ham. Når man har arbejdet så hårdt, som jeg har, er det fantastisk at få den slags luksus for pengene 🌳🍃”

Leonora Christina Skov on Instagram: “ Her er geparden og …

Leonora Christina Skov på Instagram: “🌱 Her er geparden og jeg omgivet af lidt af dagens grønne fangst, før altanalfen #BoeSallingboe og hans kone og medalf, Lene, plantede det hele ud i store, selvvandende krukker på Annettes og min nye altan. På billede to ses lidt af vores stærkt opgraderede køkkenudsigt, hvor vi ikke længere glor direkte ind i genboens gudsjammerlige, sortmalede stakit. Farvel til det og farvel til synet af naboens grill til højre, hvor der nu er plantet et anseeligt kirsebærlaurbærtræ 💪Annette og jeg talte længe frem og tilbage om, hvad vi skulle gøre med vores altan, nu hvor den til vores ærgrelse var der. Ingen af os ejer skyggen af altandrøm eller skyggen af ide om, hvad der kan vokse på en vestvendt altan. Flere af jer herinde foreslog mig at læse Boe Sallingboes bog, #NaturenIndIByen, hvilket jeg gjorde, og på den baggrund konkluderede jeg, at Boe ved meget mere om altanbeplantning, end jeg formentlig nogensinde kommer til. Så Annette og jeg besluttede at hyre #AltanAlferne til at alfe vores altan 🌿I dag har vi fulgt i hælene på Boe i ikke bare ét, men to havecentre, har slæbt utrolig mange træer, buske og planter op til tredje sal og har beundret det spirende resultat, efterhånden som krukkerne blev plantet til. Det ligner mest af alt en begyndende eventyrhave.Boe vender tilbage i morgen og alfer videre med diverse klatreplanter omkring døren og diverse planter til bierne og insekterne i altankasser langs jorden. Vi glæder os 🐝🍃 Og hvis andre kunne tænke sig en biotop i højden: www.altan-alferne.dk 🍃”

1350 Likes, 38 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “ Her er geparden og jeg omgivet af lidt af dagens grønne fangst, …

1,350 Likes, 38 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “🌱 Her er geparden og jeg omgivet af lidt af dagens grønne fangst, før altanalfen #BoeSallingboe og hans kone og medalf, Lene, plantede det hele ud i store, selvvandende krukker på Annettes og min nye altan. På billede to ses lidt af vores stærkt opgraderede køkkenudsigt, hvor vi ikke længere glor direkte ind i genboens gudsjammerlige, sortmalede stakit. Farvel til det og farvel til synet af naboens grill til højre, hvor der nu er plantet et anseeligt kirsebærlaurbærtræ 💪Annette og jeg talte længe frem og tilbage om, hvad vi skulle gøre med vores altan, nu hvor den til vores ærgrelse var der. Ingen af os ejer skyggen af altandrøm eller skyggen af ide om, hvad der kan vokse på en vestvendt altan. Flere af jer herinde foreslog mig at læse Boe Sallingboes bog, #NaturenIndIByen, hvilket jeg gjorde, og på den baggrund konkluderede jeg, at Boe ved meget mere om altanbeplantning, end jeg formentlig nogensinde kommer til. Så Annette og jeg besluttede at hyre #AltanAlferne til at alfe vores altan 🌿I dag har vi fulgt i hælene på Boe i ikke bare ét, men to havecentre, har slæbt utrolig mange træer, buske og planter op til tredje sal og har beundret det spirende resultat, efterhånden som krukkerne blev plantet til. Det ligner mest af alt en begyndende eventyrhave.Boe vender tilbage i morgen og alfer videre med diverse klatreplanter omkring døren og diverse planter til bierne og insekterne i altankasser langs jorden. Vi glæder os 🐝🍃 Og hvis andre kunne tænke sig en biotop i højden: www.altan-alferne.dk 🍃”

Leonora Christina Skov on Instagram: “Jeg skal i gang med …

135 Likes, 3 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on …

Leonora Christina Skov on Instagram: “Kære alle, I dag er en …

Leonora Christina Skov on Instagram: “Kære alle, I dag er en stor dag, for i dag udkommer @kristinaholgersen’s, @linefelding’s og mit album, #KapowGoodbye (tak & undskyld), med tekster og musik af Kristina på baggrund af mine to erindringsbøger, Lines fantastiske celloarrangementer, produktion af @abc_produktion samt Kristina og Line, mig på kor sammen med Kristina og Line, @kasparkaae på Twin Peaks-guitar og @mrdamgaard på prepared piano m.v. CD’ens udtryk er konciperet af mig i samarbejde med Kristina og min faste grafiker @lilholt. Den kan købes over iMusic og burde også kunne bestilles i jeres lokale boghandel. Det samme kan LP’en, men der går et par måneder, før den ankommer. Man kan selvfølgelig også lytte med over Spotify – jeg har lagt et link i min bio ⭐️Billederne er fra i morges, hvor vi gæstede @gotv2dk for at spille vores første single, Hvis vi ikke taler om det, og tale om samarbejdet. Som billederne lader ane, var vi MEGET glade for vores optræden og lettede over, at alt forløb, som det skulle. I særdeleshed jeg, for jeg plejer bestemt ikke at synge live for nogen. Som billederne ikke lader ane, ringede vores vækkeure klokken 04 i morges, så vi kunne forcere småregnen, være i studiet kl. 05.30 og nå fire lydprøver, før vi skulle på kl. 08.35. Glamouren kendte ingen grænser 💃🏼Her i maj og juni og i det tidlige efterår har vi en række romankoncerter linet up. Vi øver og øver og glæder os til at byde jer velkomne til to timers mix af foredrag om mine erindringsbøger og ren koncertoplevelse. Første levende billede er på søndag:09.05 kl. 16.00: Kulturværftet, Helsingør11.05 kl. 20.00: Fermaten, Herning15.05 kl. 20.00: Studenterhus Odense16.05 Kl. 17.00 & 20.30: Digte & lyd i Store Vega01.06 kl. 18.00: Bremen09.06 kl. 20.00: Pavillonsalen, Grenaa10.06: Horsens Hideouts (detaljer følger)04.08 kl. 12.30: Nordstrand Food & Music Festival20.08 kl. 17.00: Nykøbing Mors25.08 kl. 19.15: Roskilde Bibliotek01.09 Kl. 19.00: Høje Taastrup28.09 kl. 20.00: Sæby Søbad”

1359 Likes, 59 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Kære alle, I dag er en stor dag, for i dag udkommer …

1,359 Likes, 59 Comments – Leonora Christina Skov (@leonorachristinaskov) on Instagram: “Kære alle, I dag er en stor dag, for i dag udkommer @kristinaholgersen’s, @linefelding’s og mit album, #KapowGoodbye (tak & undskyld), med tekster og musik af Kristina på baggrund af mine to erindringsbøger, Lines fantastiske celloarrangementer, produktion af @abc_produktion samt Kristina og Line, mig på kor sammen med Kristina og Line, @kasparkaae på Twin Peaks-guitar og @mrdamgaard på prepared piano m.v. CD’ens udtryk er konciperet af mig i samarbejde med Kristina og min faste grafiker @lilholt. Den kan købes over iMusic og burde også kunne bestilles i jeres lokale boghandel. Det samme kan LP’en, men der går et par måneder, før den ankommer. Man kan selvfølgelig også lytte med over Spotify – jeg har lagt et link i min bio ⭐️Billederne er fra i morges, hvor vi gæstede @gotv2dk for at spille vores første single, Hvis vi ikke taler om det, og tale om samarbejdet. Som billederne lader ane, var vi MEGET glade for vores optræden og lettede over, at alt forløb, som det skulle. I særdeleshed jeg, for jeg plejer bestemt ikke at synge live for nogen. Som billederne ikke lader ane, ringede vores vækkeure klokken 04 i morges, så vi kunne forcere småregnen, være i studiet kl. 05.30 og nå fire lydprøver, før vi skulle på kl. 08.35. Glamouren kendte ingen grænser 💃🏼Her i maj og juni og i det tidlige efterår har vi en række romankoncerter linet up. Vi øver og øver og glæder os til at byde jer velkomne til to timers mix af foredrag om mine erindringsbøger og ren koncertoplevelse. Første levende billede er på søndag:09.05 kl. 16.00: Kulturværftet, Helsingør11.05 kl. 20.00: Fermaten, Herning15.05 kl. 20.00: Studenterhus Odense16.05 Kl. 17.00 & 20.30: Digte & lyd i Store Vega01.06 kl. 18.00: Bremen09.06 kl. 20.00: Pavillonsalen, Grenaa10.06: Horsens Hideouts (detaljer følger)04.08 kl. 12.30: Nordstrand Food & Music Festival20.08 kl. 17.00: Nykøbing Mors25.08 kl. 19.15: Roskilde Bibliotek01.09 Kl. 19.00: Høje Taastrup28.09 kl. 20.00: Sæby Søbad”

Keywords: leonora christina skov instagram

E-mail: mail@tobiasehlig.dk