Ditte okman instagram

Ditte Okman (@ditteokman) • Instagram photos and videos

27.9k Followers, 934 Following, 845 Posts – See Instagram photos and videos from Ditte Okman (@ditteokman)

Ditte Okman (@ditteokman) • Instagram-billeder og -videoer

Radiohost, columnist, Queen of Gossip, unorganized mom to Betty and Lloyd ❤️.

28 tusind følgere, 934 følger, 846 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Ditte Okman (@ditteokman)

Ja, ok. Jeg har fået fast fyr på. Og han er bare meeega Sejs!

Ditte Okman på Instagram: “Ja, ok. Jeg har fået fast fyr på. Og han er bare meeega Sejs! Hvis nogen af jer synes, jeg er blevet lidt rund i ansigtet og på røven, så handler det ikke kun om hård spiritus, men også om at jeg spiser lidt meget – og meget god mad – sammen med @wildfooding . Nej, det er ikke alt sammen lavet af mig – undskyld 😅#vildmad #sejs #jegerforsejs #whoop”

3876 Likes, 241 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Ja, ok. Jeg har fået fast fyr på. Og han er bare meeega Sejs! Hvis nogen af jer synes, …

3,876 Likes, 241 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Ja, ok. Jeg har fået fast fyr på. Og han er bare meeega Sejs! Hvis nogen af jer synes, jeg er blevet lidt rund i ansigtet og på røven, så handler det ikke kun om hård spiritus, men også om at jeg spiser lidt meget – og meget god mad – sammen med @wildfooding . Nej, det er ikke alt sammen lavet af mig – undskyld 😅#vildmad #sejs #jegerforsejs #whoop”

Ditte Okman (@ditteokman) • Instagram photos and videos

Radiohost, columnist, Queen of Gossip, unorganized mom to Betty and Lloyd ❤️.

Ditte Okman on Instagram: “Der hvor jeg er flyttet hen, har jeg …

Ditte Okman på Instagram: “Der hvor jeg er flyttet hen, har jeg to altaner. Jeg kan ikke beskrive, hvor stor glæde, de har bragt mig henover sommeren. Der er blevet lyttet musik, røget, kysset, spist og sunget. I går sad jeg derude med min standerlampe, et tæppe og drak en espresso martini, hørte Father John Misty og overvejede et sekund at begynde at ryge. Nå. Men det er jo hed at blive koldt, så jeg tænker st købe en varmelampe. Sådan en, man har på restauranter. Så kan jeg sidde derude hele vinteren med mit Sonos og drinks og vinke til folk nede på gaden ❤️🥂 #winther #balcony #optur #fyrdenaf #sociallife”

960 Likes, 59 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Der hvor jeg er flyttet hen, har jeg to altaner. Jeg kan ikke beskrive, hvor stor glæde, …

960 Likes, 59 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Der hvor jeg er flyttet hen, har jeg to altaner. Jeg kan ikke beskrive, hvor stor glæde, de har bragt mig henover sommeren. Der er blevet lyttet musik, røget, kysset, spist og sunget. I går sad jeg derude med min standerlampe, et tæppe og drak en espresso martini, hørte Father John Misty og overvejede et sekund at begynde at ryge. Nå. Men det er jo hed at blive koldt, så jeg tænker st købe en varmelampe. Sådan en, man har på restauranter. Så kan jeg sidde derude hele vinteren med mit Sonos og drinks og vinke til folk nede på gaden ❤️🥂 #winther #balcony #optur #fyrdenaf #sociallife”

Ditte Okman on Instagram: “Havde en fuldstændig fantastisk …

Ditte Okman på Instagram: “Havde en fuldstændig fantastisk aften i går med næsten hele #detvitalerom holdet.Startede på Israels Plads med rød, hvid, rosé og bobler, og en fin kasse økologisk vin fra @r9winecph. Stavrede videre på @barvincph og fik yndlingstrøffelpølse, deres vidunderlige signaturtatar, saftig kylling med kantareller og majs og masser af skøn, skøn vin og høje grin.Vågnede op med alt mit tøj på og fuld make up. Gardiner trukket fra og lyset tændt i hele lejligheden.Fuck, det var godt!#dvto #familie #danmarksbedstesladdermagasin #bt #optur #sladderdronning#tyndogrig”

921 Likes, 31 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Havde en fuldstændig fantastisk aften i går med næsten hele #detvitalerom holdet.

921 Likes, 31 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Havde en fuldstændig fantastisk aften i går med næsten hele #detvitalerom holdet.Startede på Israels Plads med rød, hvid, rosé og bobler, og en fin kasse økologisk vin fra @r9winecph. Stavrede videre på @barvincph og fik yndlingstrøffelpølse, deres vidunderlige signaturtatar, saftig kylling med kantareller og majs og masser af skøn, skøn vin og høje grin.Vågnede op med alt mit tøj på og fuld make up. Gardiner trukket fra og lyset tændt i hele lejligheden.Fuck, det var godt!#dvto #familie #danmarksbedstesladdermagasin #bt #optur #sladderdronning#tyndogrig”

Ditte Okman on Instagram: “Mark og jeg har taget den måske …

Ditte Okman på Instagram: “Mark og jeg har taget den måske sværeste beslutning, nogensinde – vi har besluttet at lade os skille og flytte fra hinanden. Det er med en ubeskrivelig sorg, som vi begge forsøger at tackle. Vores familie vil altid være en familie uanset denne beslutning, og sammen vi vil altid være forældre og fyldt med kærlighed til vores vidunderlige unger. Vi er i startfasen med at flytte fra hinanden, alting er meget nyt, så vi har brug for lidt ro – ikke mindst med hensyn til vores børn, som også skal til at forholde sig til en ny hverdag og virkelighed.#familie #kærlighed #biglove #❤️”

678 Likes, 131 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Mark og jeg har taget den måske sværeste beslutning, nogensinde – vi har besluttet at …

678 Likes, 131 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Mark og jeg har taget den måske sværeste beslutning, nogensinde – vi har besluttet at lade os skille og flytte fra hinanden. Det er med en ubeskrivelig sorg, som vi begge forsøger at tackle. Vores familie vil altid være en familie uanset denne beslutning, og sammen vi vil altid være forældre og fyldt med kærlighed til vores vidunderlige unger. Vi er i startfasen med at flytte fra hinanden, alting er meget nyt, så vi har brug for lidt ro – ikke mindst med hensyn til vores børn, som også skal til at forholde sig til en ny hverdag og virkelighed.#familie #kærlighed #biglove #❤️”

Ditte Okman on Instagram

Ditte Okman på Instagram: “I dag er første fredag i mere end fem år, hvor Det, vi taler om ikke sendte. Hver fredag, året rundt, helligdage, sommerferier, jul og pis og lort. Jeg har haft brug for en tænkepause til at overveje fremtiden midt i det her kaos. Fagligt som følelsesmæssigt. Men i dag har jeg besluttet, at fortsætte vores sladdermagasin på BT.og vi har tænkt os at sparke til den. Sladre og afsløre. Undres og indigneres. Vi bliver ved.Og altså allerede på fredag, præcis samme tid, som vi plejer, nemlig kl.14.00-16.00, live på bt.dk!Efterfølgende kan programmet lyttes som podcast, præcis som det plejer, på de platforme, I plejer at hente. Vi håber I hopper ind på sitet fredag og kigger med!Vi lover at klæde os pænt på i anledningen – man skal jo gøre lidt godt indtryk, den første dag. Og så losser vi satme til den!!! Det blev en særdeles smuk afsked, da symfonikere i går kort før midnat spillede radioen ud med “Fanfare for the Common Man” Vi fortsætter med at lave lyd for the common man – og vi glæder os! 😘🥳🥂 #radio #radio24syv #dvto #detvitalerom #fyrdenaf #danmarksbedstesladdermagasin #biglove #mindysfunktionellefamilie #kærlighed #sladder #underholdning #gossipgirl #gossip #dronningenafsladder”

3266 Likes, 511 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “I dag er første fredag i mere end fem år, hvor Det, vi taler om ikke sendte.

3,264 Likes, 511 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “I dag er første fredag i mere end fem år, hvor Det, vi taler om ikke sendte. Hver fredag, året rundt, helligdage, sommerferier, jul og pis og lort. Jeg har haft brug for en tænkepause til at overveje fremtiden midt i det her kaos. Fagligt som følelsesmæssigt. Men i dag har jeg besluttet, at fortsætte vores sladdermagasin på BT.og vi har tænkt os at sparke til den. Sladre og afsløre. Undres og indigneres. Vi bliver ved.Og altså allerede på fredag, præcis samme tid, som vi plejer, nemlig kl.14.00-16.00, live på bt.dk!Efterfølgende kan programmet lyttes som podcast, præcis som det plejer, på de platforme, I plejer at hente. Vi håber I hopper ind på sitet fredag og kigger med!Vi lover at klæde os pænt på i anledningen – man skal jo gøre lidt godt indtryk, den første dag. Og så losser vi satme til den!!! Det blev en særdeles smuk afsked, da symfonikere i går kort før midnat spillede radioen ud med “Fanfare for the Common Man” Vi fortsætter med at lave lyd for the common man – og vi glæder os! 😘🥳🥂 #radio #radio24syv #dvto #detvitalerom #fyrdenaf #danmarksbedstesladdermagasin #biglove #mindysfunktionellefamilie #kærlighed #sladder #underholdning #gossipgirl #gossip #dronningenafsladder”

Ditte Okman on Instagram: “Jeg får lyst til at bolle, når jeg ser …

Ditte Okman på Instagram: “Jeg får lyst til at bolle, når jeg ser det her billede. Og jeg er ikke engang lesbisk. #bolle #kunst #prinsessebol #bolleprinsesse #hunergrevinde #århholdkæft”

485 Likes, 51 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Jeg får lyst til at bolle, når jeg ser det her billede. Og jeg er ikke engang lesbisk.

485 Likes, 51 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Jeg får lyst til at bolle, når jeg ser det her billede. Og jeg er ikke engang lesbisk. #bolle #kunst #prinsessebol #bolleprinsesse #hunergrevinde #århholdkæft”

Ditte Okman on Instagram: “Kære alle Berlingske har sendt en …

Ditte Okman på Instagram: “Kære alleBerlingske har sendt en pressemeddelelse ud om, at de overtager flere titler på de formater, der har været på Radio24syv. Berlingske ejede egentlig titlerne i forvejen, dog sammen med People Group, der også er en del af ejerskabet i radioen. Det betyder ikke, at alle programmerne kører videre der. Det betyder i sin enkelthed, at People Group ikke ejer nævnte titler mere – men at Berlingske gør, alene. Jeg handler med mange. Også med BT. Og lige om lidt er jeg klogere på, hvor vi lander vores storslåede sladdermagasin. Kram – og peace ❤️ #radio24syv #radio #dvto #detvitalerom #danmarksbedstesladdermagasin #gossipgirl #gossip #news #nyheder”

2214 Likes, 145 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Kære alle Berlingske har sendt en pressemeddelelse ud om, at de overtager flere titler …

2,213 Likes, 145 Comments – Ditte Okman (@ditteokman) on Instagram: “Kære alleBerlingske har sendt en pressemeddelelse ud om, at de overtager flere titler på de formater, der har været på Radio24syv. Berlingske ejede egentlig titlerne i forvejen, dog sammen med People Group, der også er en del af ejerskabet i radioen. Det betyder ikke, at alle programmerne kører videre der. Det betyder i sin enkelthed, at People Group ikke ejer nævnte titler mere – men at Berlingske gør, alene. Jeg handler med mange. Også med BT. Og lige om lidt er jeg klogere på, hvor vi lander vores storslåede sladdermagasin. Kram – og peace ❤️ #radio24syv #radio #dvto #detvitalerom #danmarksbedstesladdermagasin #gossipgirl #gossip #news #nyheder”

Keywords: ditte okman instagram