Del filer online

Send store filer gratis – Fildeling – TransferNow

En simpel og gratis overførselsservice, til at sende og dele filer op til 200 GB pr overførsel, hurtigt og sikkert. Ingen obligatorisk tilmelding.

En simpel og gratis overførselsservice, til at sende og dele filer op til 200 GB pr overførsel, hurtigt og sikkert. Ingen obligatorisk tilmelding.

Send og overfør store filer – Dropbox.com

Send og overfør store filer – Dropbox

Send nemt store filer på op til 50 GB med Dropbox. Send en e-mail med et delt link, som modtagerne kan se, selvom de ikke har en konto.

WeTransfer – send store filer, nemt og gratis – oldrup.dk

WeTransfer – send store filer, nemt og gratis · oldrup.dk

28. jun. 2021 — WeTransfer er en online tjeneste der tilbyder at sende store filer op til 2GB nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

WeTransfer er en online tjeneste der tilbyder at sende store filer op til 2GB nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

Send Store Filer Gratis – Fildeling – Filemail

Send store filer gratis via e-mail og links. Med betalte konti kan du dele filer af enhver størrelse. Hurtig sikker online filoverførsel ved hjælp af vores …

Send store filer gratis via e-mail og links. Med betalte konti kan du dele filer af enhver størrelse. Hurtig sikker online filoverførsel ved hjælp af vores fildelingssite og apps.

Send store filer gratis – Få WeTransfer til at sende filer over nettet

WeTransfer er en gratis tjeneste, der lader dig sende filer, der fylder op til 2Gb. Brugerfladen er på dansk, og meget let at bruge. Tjenesten kræver ingen …

Send store filer med WeTransfer over nettet. Tjenesten kræver ingen download af programmer. Du går bare ind på siden, og sender dine filer.

Send store filer gratis | Filupload | Fildeling | Filoverførsel

Benyt dig af de mange fordele, hvis du vil sende store filer og send dine data med TransferXL. Sikker online overførsel af data. TransferXL anvender “end to end …

Send store filer gratis med TransferXL ✔ uden registrering ✔ sikker og hurtig filupload ✔ filoverførsel op til 200 GB

Send store filer over nettet – Komputer.dk

Send store filer over nettet | Komputer.dk

17. feb. 2020 — Når du vedhæfter en fil til en e-mail, støder du ind i en størrelsesbegrænsning. Send store filer gratis med disse smarte tjenester.

Når du vedhæfter en fil til en e-mail, støder du ind i en størrelsesbegrænsning. Send store filer gratis med disse smarte tjenester.

Bedste måder at dele store filer på – Cloud-deling – TechRadar

Bedste måder at dele store filer i 2021: Cloud-deling af store mapper er gjort enkle | TechRadar

9. jan. 2022 — De er nemt at dele store filer online, og vi viser dig hvordan i denne artikel.

De er nemt at dele store filer online, og vi viser dig hvordan i denne artikel

Send store filer med Outlook – Microsoft Support

Vedhæft billederne til din mail. · Klik på Filer > Oplysninger. · Under sektionen Vedhæftede billedfiler skal du vælge Rediger store billeder, når jeg sender …

Send store filer ved hjælp af fildeling, skytjenester eller andre løsninger for at omgå begrænsninger for filstørrelser i Outlook.

Del filer og mapper i OneDrive (personlig) – Microsoft Support

… du dele dit arbejde med andre, styre, hvem der kan se og redigere, og samarbejde med dine kolleger i realtid. Se hvordan i denne online-træningsvideo.

Kursus: Med Microsoft OneDrive kan du dele dit arbejde med andre, styre, hvem der kan se og redigere, og samarbejde med dine kolleger i realtid. Se hvordan i denne online-træningsvideo.

Keywords: del filer online